Prikazujemo 1–12 od 41 rezultata

Neobreeder Dog Puppy janjetina medium/maxi

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 12.40  (93.43 kn)
Snižena cijena: 12.40  (93.43 kn)
NEOBREEDER Dog Puppy Lamb medium/maxi Potpuna hrana za kućne ljubimce, za štenad velikih i gigantskih pasmina te za skotne kuje

Neobreeder Dog Puppy janjetina mini/small

12.40  (93.43 kn)
NEOBREEDER Dog Puppy Lamb mini/small Potpuna hrana za kućne ljubimce, za štenad x-malih i malih pasmina te za skotne kuje

Platinum Menu Puppy, mokra hrana 375g

3.30  (24.86 kn)

MENU Puppy Piletina

MENU Puppy Piletina je potpuna mokra hrana za pse, najveće kvalitete, napravljena od 84% svježeg pilećeg mesa. Prilikom pripreme ne dodajemo vodu već se meso kuha u vlastitom prirodnom soku! Cijeli proces proizvodnje osim što je nježan za namirnice osigurava da psima potrebne hranjive tvari sačuvaju svoja prirodna svojstva. Upravo zato naša hrana je odlična za zdravlje pasa i vrlo lagana za probavu.

Exclusion Mediterraneo – Puppy piletina, srednje zrno 3kg

24.45  (184.22 kn)
Mediterraneo je linija potpunih proizvoda hrane monorpoteinske formule proizvedene od dehidriranih životinjskih sastojaka, bez glutena i s prirodnim antioksidansima. Hrana se razlikuje po svojoj namjeni prema veličini pasmine, starosti i aktivnosti. Mediterraneo se proizvodi kao dehidrat i kao konzerva i sadrži samo najbolje sastojke poput maslinovog ulja, rajčica, nara, lucerne i cikorije.

Fish4Dogs PUPPY losos i batat, malo zrno

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 52.03  (392.02 kn)
Snižena cijena: 44.66  (336.49 kn)
Naš Finest puppy losos najpravljen je od premium norveškog lososa i batata koji je ukusna alternativa bijelom krumpiru. Ova hrana ima odličan okus, savršeno je uravnotežena i idealna za zdrave, energične štence. Omega 3 iz morskih izvora dobivena iz ribe ovu hranu čini idealnom za štence, a Omega 3 je važna za:
 • održavanje zdravlja kože i dlake
 • razvoj zglobova i kao podrška razvoju mozga
 • pomaže kod formiranja živaca i kože u najranijim stadijima razvoja
Bjelančevine iz ribe su lako probavljive i pogodne za pse s osjetljivim probavnim sustavom, štencima pomažu u iskorištavanju nutritivnih vrijednosti iz hrane.

Fish4Dogs PUPPY losos i batat, veliko zrno

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 10.95  (82.50 kn)
Snižena cijena: 17.20  (129.59 kn)
Naš Finest puppy losos najpravljen je od premium norveškog lososa i batata koji je ukusna alternativa bijelom krumpiru. Ova hrana ima odličan okus, savršeno je uravnotežena i idealna za zdrave, energične štence. F Fish4Dogs foods are grain free and use potato and pea as the carbohydrate providing a food that has a balanced GI and one that is less likely to cause dietary sensitivity. Omega 3 iz morskih izvora dobivena iz ribe ovu hranu čini idealnom za štence, a Omega 3 je važna za:
 • održavanje zdravlja kože i dlake
 • razvoj zglobova i kao podrška razvoju mozga
 • pomaže kod formiranja živaca i kože u najranijim stadijima razvoja
Bjelančevine iz ribe su lako probavljive i pogodne za pse s osjetljivim probavnim sustavom, štencima pomažu u iskorištavanju nutritivnih vrijednosti iz hrane.

Exclusion INTESTINAL – Puppy konzerva, svinjetina i riža

2.60  (19.59 kn) 4.15  (31.27 kn)
KLJUČNE KARAKTERISTIKE:
 • Monoproteinska formula – samo jedan izvor životinjskih bjelančevina, svinjetina koji smanjuje rizik od intolerancije na hranu
 • Napravljena s jednim životinjskim proteinom i jednim izvorom ugljikohidrata (riža)
 • Sadrži ß-glukane koji jačaju imunološku obranu crijeva i kvasce koji pružaju visoku hranjivu vrijednost
 • Bez GMO
 • Uravnotežena mješavina topivih i netopivih vlakana koja kombinira Psyllium, koji zadržava višak vode i uravnotežuje crijevni prolaz
 • MOS, djelujući prebiotički , ometa crijevnu kolonizaciju patogenih bakterija promičući eliminaciju istih
 • FOS, prebiotičko djelovanje, hranjivi supstrat za prijateljske bakterije, pospješuju zakiseljavanje crijevnog trakta
 • ß-karoten, taurin, vit. E i vit. C prirodni antioksidanti koji štite stanične membrane od oksidativnog oštećenja, pojačavajući obrambene sposobnosti tijela od slobodnih radikala.
 • Laneno ulje, bogato polinezasićenim masnim kiselinama Omega-3
 • Korišteni samo prirodni antioksidanti koji čuvaju hranu od oksidacijskih oštećenja

Alpha Spirit Puppies, poluvlažna hrana za štence 9kg

75.52  (569.01 kn)
Potpuna hrana bez glutena i žitarica za štence, poluvlažna, vrlo ukusna, pripremljena s puno svježeg mesa i svježe ribe, nježna priprema, bez umjetnih aroma, hipoalergena hrana

Fish4Dogs Training – Puppy Salmon bites 80g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 5.13  (38.65 kn)
Snižena cijena: 5.27  (39.71 kn)
Malene hrskave poslastice, napravljene od 100% lososa. Ukusne i aromatične, ove poslastice dovoljno su malene kako bi se mogle često koristiti za vrijeme treninga i kao nagrada za vaše štene. Odličan proizvod za štence koji imaju osjetljivu probavu. Ove poslastice napravljene su bez žitarica i mesa koje se često povezuje s intolerancijama na hranu. Odlična, malena poslastica za trening koju će vaše štene obožavati.

Eukanuba Daily Care Puppy sensitive digestion 2.3kg

18.91  (142.48 kn)
Eukanuba Daily Care Puppy sensitive digestion je hrana za štence koji imaju problema sa probavom.   Sastav: osušena piletina i

Fish4Dogs Puppy Super Stars Sardine 150g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.00  (30.14 kn)
Snižena cijena: 4.12  (31.04 kn)
Fish4Dogs Puppy Super Stars Sardine, poslastice za štence Za štence starije od 3 mjeseca. Napravljene od ukusnog lososa, svježe sardine i slatkog krumpira; ove poslastice su male, ukusne, hrskave i pune okusa obogaćene uljem sardine. Ove poslastice su dovoljno mirisne da zainteresiraju štene i dovoljno malene da se mogu često koristiti za vrijeme treninga. Idealno za korištenje:
 • poslastice koje se koriste u treningu pomoći će privući pažnju šteneta i nagraditi njegovo dobro ponašanje
 • dovoljno su malene da se mogu često koristiti
 • sadrže blagotvornu omegu 3 iz morskih izvora, koja podržava zdrav rast šteneta
 • odlične za štence sa osjetljivom probavom - napravljene bez sastojaka koje najčešće povezujemo sa intolerancijama na hranu (žitarice, piletina, govedina, janjetina, svinjetina).

Fish4Dogs Support+ Puppy – losos 150g

4.85  (36.54 kn)
Fish4Dogs Puppy Support + mini morsel od lososa 150g - poslastice napravljene posebno za štence starije od 3 mjeseca
 • Dva ukusna recepta, obogaćena su sastojcima koji pomažu štenetu u zdravom rastu i razvoju
 • Sadrži Omega 3 masne kiseline iz morskih izvora koje imaju brojne blagotvorne učinke na zdravlje
– Odlične su za štence sa osjetljivom probavom - a pripremljene su bez sastojaka koje najčešće povezujemo sa intolerancijama na hranu ( žitarice, piletina, janjetina, govedina i svinjetina).