Prikazuje se svih 8 rezultata

Snackers sušena goveđa jetra 80g, poslastice za pse

4.00  (30.14 kn) 10.88  (81.98 kn)
  • Dehidrirana poslastica s veoma primamljivim mirisom za vašeg psa
  • Goveđa jetra prirodan su izvor vitamina D, koji potpomaže rast kosti i zglobova
  • Lako lomljiva i potpuna prirodna, pogodna za sve pasmine

Snackers sušena goveđa pluća 80g

5.31  (40.01 kn)
Dehidrirana slastica bogata vitaminom C. Proizvedena od svježih goveđih pluća sušenjem u struji vrućega zraka. Ova prirodna i organska slastica sadrži nisku kalorijsku vrijednost te je idealna za pse koji su skloni debljanju i prekomjernoj tjelesnoj masi. Idealna je za pse s osjetljivom probavom i gastritičare. Ne sadrži nikakve dodatke niti primjese. Lagana za rukovonje i upotrebu.

Snackers sušene goveđe tripice 60g, poslastice za pse

4.11  (30.97 kn)
SNACKERS sušene žvakalice za pse su prirodan, zdrav te potpuno organski proizvod. Pripremljene su isključivo od svježih iznutrica koje su dehidrirane u struji vrućeg zraka. Gotov proizvod je bez konzervansa, aditiva i bojila, a kao takav su primamljiva poslastica za svakog psa

Snackers sušene goveđe žile

12.21  (92.00 kn)
Prirodan i organski proizvod osušen u struji vrućega zraka. Krutost goveđe žile osigurava dugotrajnu zabavu za vašeg ljubimca te pomaže u čišćenju zubnih naslaga.

Snackers sušene jadranske papaline 80g

4.91  (36.99 kn) 12.80  (96.44 kn)
Snackers jadranske papaline su prirodna, zdrava, hipoalergena poslastica u koju se tijekom proizvodno-prerađivačkog procesa ne dodaju nikakvi pojačivači okusa i mirisa, aditivi, konzervansi i bojila. S ovom sirovinom se nastavlja tradicija partnerstva s hrvatskim dobavljačima sirovina pa tako u ovom slučaju koristimo papaline iz Jadrana te na taj način podržavamo hrvatske proizvođače i proizvode. Snackers jadranske papaline su proteinska poslastica s više od 70% sirovih bjelančevina, bogate su omega-3 masnim kiselinama koje su izvor energije i pomažu u održavanju rada srca, pluća, krvnih žila i imunološkog sustava! Snackers jadranske papaline sadržavaju nizak udio sirovih masti te su kao takve kategorizirane kao low-fat poslastica koja je pogodna za pse gastritičare!

Snackers sušeni goveđi grkljan 80g

4.60  (34.66 kn)
Prirodan i organski proizvod pravilno narezan i osušen u struji vrućega zraka. Idealan za zabavu vašeg ljubimca i čišćenje zubnih naslaga. Građen je od prstenastih kolutova koji su tanko rezani kako bi bili sigurni za vašeg ljubimca.

Snackers sušeno goveđe srce 240g

11.90  (89.66 kn)
Dehidrirana slastica s veoma primamljivim mirisom za vašeg ljubimca. Proizvedena od svježih goveđih srca sušenjem u struji vrućega zraka. Dehidrirano goveđe srce je fino vlaknasta gusta struktura tamno crvene boje. Blagotvoran učinak na tijelo goveđeg srca je zbog kemijskog sastava i niskog kalorijskog sadržaja. Goveđe meso i iznutrice izvor su kompletnih proteina životinjskog podrijetla u kojima su prisutne gotovo sve esencijalne aminokiseline. One se ne sintetiziraju u tijelu i trebaju doći samo hranom. Nizak sadržaj masti i ugljikohidrata uzrokuje nizak sadržaj kalorija i dijetalna svojstva. Goveđe srce vrijedno je kao bogat izvor vitamina koji obavljaju važne funkcije za osiguranje vitalnih funkcija tijela, i željeza, što sprječava pojavu anemije.

Snackers sušeno goveđe srce 80g, poslastice za pse

4.45  (33.53 kn)
  • Dehidrirana poslastica s veoma primamljivim mirisom za vašeg ljubimca
  • Proizvedena od sviježih goveđih srca sušenjem u struji vručeg zraka