Prikazujemo 1–12 od 92 rezultata

Vrsta
  • Pas
  • Mačka
  Brend
   • FarminaFarmina
   Okus
    • Piletina
    Funkcionalna svojstva
     • Bez glutena
     • Bez žitarica
     • Dijetna hrana za pretile
     • Hipoalergijska hrana
     • oxalate
     • struviti
     • Veterinarska dijeta
     • Za bolesti jetre
     • Za dijabetes
     • Za mršavljenje, light
     • Za oporavak
     • Za osjetljivu kožu i dlaku
     • Za osjetljivu probavu
     • Za probleme sa bubregom
     • Za sterilizirane - kastrirane
     Oblik hrane
      • Dehidrirana hrana
      Težina
       • 12 kg
       • 2 kg
       • 400 g
       Po cijeni
        Sortiraj po
         • Zadano sortiranje
         • Razvrstaj po popularnosti
         • Razvrstaj po prosječnoj ocjeni
         • Poredaj od zadnjeg
         • Razvrstaj po cijeni: manje do veće
         • Razvrstaj po cijeni: veće do manje
         Proizvodi na akciji
          • Akcija

          Vet Life Neutered female 2kg, hrana za mačke

          194.00 kn
          Farmina Vet Life Neutered Female je potpuna hrana za odrasle kastrirane mačke. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Neutered male 2kg, hrana za mačke

          194.00 kn
          Farmina Vet Life Neutered Male je potpuna hrana za odrasle kastrirane mačke. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Diabetic, za mačke

          194.00 kn
          Farmina Vet Life Diabetic je potpuna dijetetska hrana za mačke za regulaciju opskrbe glukozom (Diabetes mellitus). Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. Niska razina monosaharida i disaharida. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci u slučaju regulacije opskrbe glukozom (Diabetes mellitus). Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Struvite management, za mačke

          194.00 kn

          Farmina Vet Life Struvite Managment je potpuna dijetetska hrana za mačke za smanjenje ponovne pojave struvitnih kamenaca i bolesti donjeg urinarnog trakta kod mačaka.

          Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara.  Ishrana sa svojstvima zakiseljavanja mokraće. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Struvite, za mačke

          48.00 kn194.00 kn
          Farmina Vet Life Struvite je potpuna dijetetska hrana za mačke za otapanje struvitnih kamenaca, bolesti donjeg urinarnog trakta kod mačaka i smanjenje ponovne pojave struvitnih kamenaca. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara.  Ishrana sa svojstvima zakiseljavanja mokraće. Preporučeno razdoblje korištenja: 5 do 12 tjedana u slučaju otapanja struvitnih kamenaca; početno do 6 mjeseci u slučaju smanjenja ponovne pojave struvitnih kamenaca. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Renal, za mačke

          48.00 kn194.00 kn

          Farmina Vet Life Renal je potpuna dijetetska hrana za mačke za potporu radu bubrega u slučaju kronične bubrežne insuficijencije i u slučajevima privremene bubrežne insuficijencije.

          Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci u slučaju kronične bubrežne insuficijencije; dva do četiri tjedna za privremenu bubrežnu insuficijenciju. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Gastro intestinal, za mačke

          48.00 kn194.00 kn
          Farmina Vet Life Gastrointestinal je potpuna dijetetska hrana za mačke, za smanjenje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima, tijekom akutnog proljeva i oporavka od njega. Upute za korištenje: preporuča se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Lakoprobavljiva hrana za životinje. Preporučeno razdoblje korištenja: 1 – 7 dana za smanjenje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima, tijekom akutnog proljeva i oporavka od njega. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Obesity – low fat, za mačke

          48.00 kn194.00 kn
          Farmina Vet Life Obesity je potpuna dijetetska hrana za mačke za smanjenje prekomjerne tjelesne mase. Upute za korištenje: preporuča se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Za uspješan gubitak tjelesne težine ili održavanje idealne tjelesne težine ne smije se prekoračiti preporučeni dnevni unos energije. Kod početka ishrane mačaka savjetuje se prijelazno razdoblje. Preporučeno razdoblje korištenja: do postizanja ciljne tjelesne težine i nakon toga ako je potrebno održavati ciljanu tjelesnu težinu. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Otprilike, pokriva oko 60% kalorijskih potreba životinje; taj se postotak može mijenjati ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, raspoloženju. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Ultrahypo, hrana za mačke

          194.00 kn
          Farmina Vet Life UltraHypo je potpuna dijetetska hrana za mačke za smanjenje intolerancije na sastojke i hranjive tvari; eliminacijska dijeta; potpora funkciji kože u slučajevima dermatoza ili prekomjernoga gubitka dlake. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja i produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. Odgovarajuća kombinacija osnovnih hranidbenih svojstava. Visoka razina linolne kiseline (LA) i zbroj eikozapentaenske kiseline (EPA) i dokozaheksaenske kiseline (DHA). Preporučeno razdoblje korištenja: od 3 – 8 tjedana: ako nestanu znakovi intolerancije, ova se hrana za životinje može početno koristiti do godine dana za smanjenje intolerancije na sastojke i hranjive tvari; početno do 2 mjeseca kao potpora funkciji kože u slučajevima dermatoza ili prekomjernoga gubitka dlake. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Cardiac 2kg, hrana za pse

          171.00 kn
          Farmina Vet Life Cardiac je potpuna dijetetska hrana za pse kao potpora radu srca u slučaju kroničnog zatajivanja srca. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka korištenja zatražiti mišljenje veterinara. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Oxalate 2kg, hrana za pse

          171.00 kn
          Farmina Vet Life Oxalate je potpuna dijetetska hrana za pse za smanjenje nastanka oksalatnih, uratnih i cistinskih kamenaca. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti mišljenje veterinara. Niska razina odabranih bjelančevina. Preporučeno razdoblje korištenja: do 6 mjeseci za smanjenje nastanka oksalatnih kamenaca; do 6 mjeseci ili doživotno, u slučajevima ireverzibilnog poremećaja metabolizma mokraćne kiseline, za smanjenje nastanka uratnih kamenaca; početno do 6 mjeseci za smanjenje nastanka cistinskih kamenaca. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

          Vet Life Struvite Management, hrana za pse

          171.00 kn679.00 kn
          Farmina Vet Life Struvite Management je potpuna dijetetska hrana za pse za smanjenje ponovne pojave struvitnih kamenaca. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti mišljenje veterinara. Ishrana sa svojstvima zakiseljavanja mokraće. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.