Prikazujemo 1–12 od 42 rezultata

Eukanuba Senior za velike pasmine, janjetina i riža 12kg + 2kg GRATIS

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 63.51  (478.52 kn)
Snižena cijena: 50.81  (382.83 kn)
EUKANUBA SENIOR LAMB&RICE LARGE Potpuna hrana za kućne ljubimce, za starije pse velikih pasmina Ključne prednosti: Posebna mješavina vlakana i

Eukanuba Golden Retriever 12kg

67.69  (510.01 kn)
Eukanuba Golden Retriever ispunjava specifične prehrambene potrebe velikih i snažnih pasmina kao što je zlatni retriver i njemu slični psi.

Eukanuba Daily Care Puppy sensitive digestion 2.3kg

18.91  (142.48 kn)
Eukanuba Daily Care Puppy sensitive digestion je hrana za štence koji imaju problema sa probavom.   Sastav: osušena piletina i

Eukanuba Rottweiler 12kg

67.68  (509.93 kn)
Eukanuba dehidrirana hrana za odrasle pse, za rottweilere. Također je idealna za bordošku dogu, cane corso, dogo argentino i rodezijskog goniča lavova. Formulirana je s višim udjelom bjelančevina kako bi pomogla izgraditi jake mišiće i odličnu tjelesnu formu. Ova Breed Nutrition hrana sadrži L-Karnitin i prirodni taurin koji su važni nutrijenti za zdravo srce. Sadrži optimalne udjele vitamina E i Beta karotena koji pomažu u izgradnji imuniteta. Uz Omega-6 i 3 masne kiseline pospješuje zdravlje kože i dlake.    

Eukanuba Daily Care Overweight

EUKANUBA DAILY CARE ADULT DOGS OVERWEIGHT, STERILISED, DRY DOG FOOD (KIBBLE) 100% potpuna i izbalansirana, svakodnevna dehidrirana hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse, niske razine tjelesne aktivnosti koji naginju prekomjernoj tjelesnoj težini, ili su sterilizirani. Proizvodi Eukanuba Daily Care posebno su formulirani za zdrave odrasle pse s predispozicijom ili tendencijom da povremeno imaju blage zdravstvene poremećaje. Suha hrana za pse Eukanuba Daily Care Dry Dog Food for Overweight and Sterilised Dogs sadrži 15% manje masti nego Eukanuba Adult Dry Dog Food Weight Control i posebno je formulirana s L-karnitinom kako bi pomogla u smanjenju tjelesne masnoće uz očuvanje mišićnog tkiva.

Eukanuba Daily Care Sensitive skin, za osjetljivu kožu

18.91  (142.48 kn) 67.69  (510.01 kn)

Ključne prednosti

 • Hipoalergena*: jedan izvor bjelančevina (riba)
 • Prirodni izvori omega 6 i 3 za zdravu kožu i dlaku
 • Poseban oblik granule uz jedinstven DentaDefense pomaže u održavanju zdravlja zuba i desni
 • Bogat ribom - prirodan izvor visoko kvalitetne bjelančevine koja pomaže u izgradnji mišića
 • Prebiotik FOS i pulpa repe pomažu u zdravoj probavi
 • *Proizvedeno u tvornici koja obrađuje i žitarice

Eukanuba Daily Care Sensitive joints, za osjetljive zglobove

18.91  (142.48 kn) 67.69  (510.01 kn)
EUKANUBA Daily Care SENSITIVE JOINTS FOR ADULT DOGS, DRY DOG FOOD (KIBBLE) Eukanuba Daily Care za osjetljive zglobove, za odrasle pse, suha hrana za pse 100% potpuna i izbalansirana, svakodnevna dehidrirana hrana za kućne ljubimce, za odrasle pse sklone osjetljivim zglobovima. Proizvodi Eukanuba Daily Care posebno su formulirani za zdrave odrasle pse s predispozicijom ili tendencijom da povremeno imaju blage zdravstvene poremećaje.  

Ključne prednosti

 • Glukozamin i kondroitin pomaže u održavanju zdravlja zglobova i podržava aktivnost i mobilnost
 • Uključuje L-karnitin za održavanje zdrave tjelesne težine
 • Poseban oblik granula uz jedinstven DentaDefens pomaže u održavanju dentalnog zdravlja
 • Bogato piletinom za zdravlje mišića
 • Prebiotik FOS i pulpa repe za zdravu probavu

Eukanuba Senior za velike pasmine, janjetina i riža

18.91  (142.48 kn) 72.33  (544.97 kn)
EUKANUBA SENIOR DOGS OF LARGE BREEDS, RICH IN LAMB AND RICE, DRY DOG FOOD (KIBBLE) Eukanuba suha hrana za starije pse velikih pasmina, bogata janjetinom i rižom 100% potpuna, izbalansirana, dehidrirana hrana za kućne ljubimce, za starije pse velikih  i gigantskih pasmina.

Eukanuba HIGH CALORIE 200g, konzerva za oporavak pasa i mačaka 200g

2.72  (20.49 kn)
Eukanuba Veterinary Diets High Calorie dijeta nudi pregršt nutrijenata i kalorija kako bi ispunila posebne zahtjeve kritično bolesnih životinja, ali i životinja koje doje (pasa i mačaka). Ovaj proizvod je pogodan za korištenje na sondu za pse i mačke koje pate od podhranjenosti, iscrpljenosti, anoreksije. Eukanuba High Calorie - Veterinary Dieta bogata je nutrijentima i kalorijama koje su važne za oporavak i dobivanje na težini. Visoko kvalitetne životinjske bjelančevine u hrani pomažu u izgradnji mišića i pospješuju zarastanje rana, oporavku mišića i zamjenjuju krvne stanice koje pomažu u zacjeljivanju i oporavku. Optimalan udio Omega-3 i Omega-6 masnih kiselina smanjuje rizik upale i dodatno pomaže u jačanju imuniteta. Ova dijeta također sadrži nutrijente koji pomažu cjelokupnom zdravlju i dobrobiti životinje poput: vitamina E: antioksidanta koji pomaže kod jačanja imuniteta, pulpa repe: umjereno fermentabilna vlakna koja proizvode kiselinu koja je odličan izvor energije za stanice crijeva.

Eukanuba Senior za velike pasmine, janjetina i riža 12kg

63.51  (478.52 kn)
EUKANUBA SENIOR LAMB&RICE LARGE Potpuna hrana za kućne ljubimce, za starije pse velikih pasmina Ključne prednosti: Posebna mješavina vlakana i

Eukanuba Losos i ječam, za odrasle pse velikih pasmina

18.91  (142.48 kn) 67.69  (510.01 kn)
- Prebiotici FOS & pulpa repe koja pomaže zdravlju probave - Prirodni izvori omega 6 & 3 za zdravlju kožu i dlaku - L-karnitine pomaže kod održavanja zdrave tjelesne težine - Špinat: prirodan izvor željeza - Poseban oblik granule u suradnji sa jedinstvenim dentadefense sustavom pomaže održavanju zdravlja i čistoće zuba

Eukanuba Puppy janjetina i riža, za velike pasmine

18.91  (142.48 kn) 72.33  (544.97 kn)
Namjenjena je za štenad i mlade pse velikih pasmina. 100% potpuna i izbalansirana prehrana koja osigurava optimalnu količinu masti, kalorija, vitamina i minerala. Visoko kvalitetne bjelančevine janjetine za razvoj mišićja i zdrave dlake. Coat Science 6:3®, optimalan omjer omega-6 i omega-3 masnih kiselina pomaže rast zdrave dlake i prirodne procese zacjeljivanja. Specifična kombinacija antioksidanata za zdraviji imunološki sustav. Umjereno fermentirajuća vlakna održavaju zdravlje probavnog sustava. 100% potpuna i izbalansirana hrana za štenad u razdoblju rasta.