Prikazujemo 1–12 od 18 rezultata

Platinum Puppy Piletina

15.95  (120.18 kn) 32.00  (241.10 kn)

Puppy Piletina

Puppy Piletina je jedina potpuna suha hrana za pse napravljena sa 73% svježe piletine namijenjene za ljudsku upotrebu. Komadi piletine pažljivo su kuhani s rižom u vlastitom soku, u procesu se voda ne dodaje. Nakon kuhanja hrana se nježno dehidrira. Vitamini, masnoće i ulje dodaju se hrani sobne temperature, što garantira da zadržavaju svoja prirodna svojstva.

Primal Spirit Iberian – svinjetina sa lososom

5.38  (40.54 kn)
AS IBERIAN DOG - Iberian Pork with SALMON – Iberijska svinjetina s LOSOSOM – potpuna, izbalansirana suha hrana za odrasle pse svih pasmina. Bez glutena, mesnog brašna, dodanih boja i okusa, nije ekstrudirano već hladno prešano, korištene samo svježe sirovine. U našim prostorima sirovine se podvrgavaju procesu pred-probave koji na prirodan način oponaša želudac. Rezultat je izvrstan okus hrane. Vodeća tehnologija slična procesu kuhanja kod kuće daje proizvod visoke nutritivne vrijednosti, a samim time i zdraviji obrok za kućne ljubimce.

Primal Spirit Iberian – svinjetina sa šunkom

5.38  (40.54 kn)
AS IBERIAN DOG - Iberian Pork with HAM – Iberijska svinjetina sa ŠUNKOM – potpuna, izbalansirana suha hrana za odrasle pse svih pasmina. Bez glutena, mesnog brašna, dodanih boja i okusa, nije ekstrudirano već hladno prešano, korištene samo svježe sirovine. U našim prostorima sirovine se podvrgavaju procesu pred-probave koji na prirodan način oponaša želudac. Rezultat je izvrstan okus hrane. Vodeća tehnologija slična procesu kuhanja kod kuće daje proizvod visoke nutritivne vrijednosti, a samim time i zdraviji obrok za kućne ljubimce.

Platinum Menu Govedina+Piletina, mokra hrana 375g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 3.30  (24.86 kn)
Snižena cijena: 3.30  (24.86 kn)

MENU Govedina+Piletina

MENU Govedina+Piletina je potpuna mokra hrana za pse, najveće kvalitete, napravljena od 48% svježeg pilećeg mesa i 35% svježe govedine. Prilikom pripreme ne dodajemo vodu već se meso kuha u vlastitom prirodnom soku! Cijeli proces proizvodnje osim što je nježan za namirnice osigurava da psima potrebne hranjive tvari sačuvaju svoja prirodna svojstva. Upravo zato naša hrana je odlična za zdravlje pasa i vrlo lagana za probavu.

Platinum Menu Puretina+Losos, mokra hrana 375g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 3.20  (24.11 kn)
Snižena cijena: 3.20  (24.11 kn)

MENU Puretina+Losos

MENU Puretina+Losos je potpuna mokra hrana za pse, najveće kvalitete, napravljena od 63% svježeg purećeg mesa i 20% svježeg lososa. Prilikom pripreme ne dodajemo vodu već se meso kuha u vlastitom prirodnom soku! Cijeli proces proizvodnje osim što je nježan za namirnice osigurava da psima potrebne hranjive tvari sačuvaju svoja prirodna svojstva. Upravo zato naša hrana je odlična za zdravlje pasa i vrlo lagana za probavu.

Platinum Menu Patka+Puretina, mokra hrana 375g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 3.30  (24.86 kn)
Snižena cijena: 3.30  (24.86 kn)

MENU Patka+Puretina

MENU Patka+Puretina je potpuna mokra hrana za pse, najveće kvalitete, napravljena od 83% svježeg mesa patke i puretine. Prilikom pripreme ne dodajemo vodu već se meso kuha u vlastitom prirodnom soku! Cijeli proces proizvodnje osim što je nježan za namirnice osigurava da psima potrebne hranjive tvari sačuvaju svoja prirodna svojstva. Upravo zato naša hrana je odlična za zdravlje pasa i vrlo lagana za probavu.

Platinum Menu Adult Iberico+puretina, mokra hrana 375g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 3.20  (24.11 kn)
Snižena cijena: 3.20  (24.11 kn)

MENU Iberico+Puretina

MENU Iberico+Puretina je potpuna mokra hrana za pse, najveće kvalitete, napravljena od 83% svježeg mesa iberijske svinje i puretine. Prilikom pripreme ne dodajemo vodu već se meso kuha u vlastitom prirodnom soku! Cijeli proces proizvodnje osim što je nježan za namirnice osigurava da psima potrebne hranjive tvari sačuvaju svoja prirodna svojstva. Upravo zato naša hrana je odlična za zdravlje pasa i vrlo lagana za probavu.

Platinum Menu Adult piletina, mokra hrana 375g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 3.20  (24.11 kn)
Snižena cijena: 3.20  (24.11 kn)

MENU Piletina

MENU Piletina je potpuna mokra hrana za pse, najveće kvalitete, napravljena od 83% svježeg pilećeg mesa. Prilikom pripreme ne dodajemo vodu već se meso kuha u vlastitom prirodnom soku! Cijeli proces proizvodnje osim što je nježan za namirnice osigurava da psima potrebne hranjive tvari sačuvaju svoja prirodna svojstva. Upravo zato naša hrana je odlična za zdravlje pasa i vrlo lagana za probavu.

Platinum Adult Govedina

17.00  (128.09 kn) 34.15  (257.30 kn)
Adult Govedina+Krumpir je jedina potpuna suha hrana za pse napravljena sa 70% svježe govedine namijenjene za ljudsku upotrebu. Komadi govedine pažljivo su kuhani s krumpirom u vlastitom soku, u procesu se voda ne dodaje. Nakon kuhanja hrana se nježno dehidrira. Vitamini, masnoće i ulje dodaju se hrani sobne temperature, što garantira da zadržavaju svoja prirodna svojstva.

Platinum Adult Iberico

17.00  (128.09 kn) 34.15  (257.30 kn)
Adult Iberico+Povrće Adult Iberico+Povrće je jedina potpuna suha hrana za pse napravljena sa 70% svježe iberijske svinjetine namijenjene za ljudsku upotrebu. Komadi iberijske crne svinje pažljivo su kuhani s krumpirima u vlastitom soku, u procesu se voda ne dodaje. Nakon kuhanja hrana se nježno dehidrira. Vitamini, masnoće i ulje dodaju se hrani sobne temperature, što garantira da zadržavaju svoja prirodna svojstva.

Platinum Adult Janjetina

17.95  (135.24 kn) 37.05  (279.15 kn)

Adult Janjetina+Riža je jedina potpuna suha hrana za pse napravljena sa 70% svježe janjetine namijenjene za ljudsku upotrebu. Komadi janjetine pažljivo su kuhani s rižom u vlastitom soku, u procesu se voda ne dodaje. Nakon kuhanja hrana se nježno dehidrira. Vitamini, masnoće i ulje dodaju se hrani sobne temperature, što garantira da zadržavaju svoja prirodna svojstva.

Platinum Adult Piletina

15.78  (118.89 kn) 29.85  (224.90 kn)

Adult Piletina

Adult Piletina je jedina potpuna suha hrana za pse napravljena sa 70% svježe piletine namijenjene za ljudsku upotrebu. Komadi piletine pažljivo su kuhani s rižom i kukuruzom u vlastitom soku, u procesu se voda ne dodaje. Nakon kuhanja hrana se nježno dehidrira. Vitamini, masnoće i ulje dodaju se hrani sobne temperature, što garantira da zadržavaju svoja prirodna svojstva.