Dostava i povrat robe

DOSTAVA

Cijenjenim kupcima unutar Hrvatske nudimo dostavu putem GLS-a, putem direktne dostave na vašu odabranu adresu dostave po cijenama definiranim unutar naružbe. Pakiranje je izvedeno na način da se izbjegne bilo kakvo ostećenje prilikom uobičajenog transporta. Kupac je dužan prije preuzimanja pošiljku provjeriti vizualno, eventualna vidljiva ostećenja prijaviti te eventualno odbiti primiti oštećenu pošiljku. Isporuka paketa koji se dostavljaju GLS-om uslijedit će u roku od 3-5 radnih dana od primitka narudžbe.Usluga pošiljke putem GLS-a podrazumijeva dostavu na kućnu adresu kupca. U slučaju da uručenje na adresi primatelja nije moguće, djelatnik GLS-a će Vam ostaviti obavijest o naknadnoj isporuci robe.

CIJENA DOSTAVE IZNOSI €4.65 ZA SVE IZNOSE IZNAD €35) DOSTAVA JE BESPLATNA!

PRAVO NA ZAMJENU ILI POVRAT

U slučaju da Vam neki od naručenih artikala, ne odgovara ili Vam se jednostavno ne sviđa, imate pravo u roku od 14 dana od dana primitka pošiljke, bez navođenja razloga kupljenu i nekorištenu robu, vratiti na našu adresu.

Molimo Vas da uz artikle koje vraćate priložite i original računa, te sve zajedno pošaljete u originalnoj kutiji isključivo kao običan paket na adresu:

DJD ZAGREB d.o.o.,

Obrtnička 3

10431 Sveta Nedelja

Hrvatska.

Otpremne troškove kod povrata za Vas neće preuzeti DJD ZAGREB d.o.o. Kod zamjene artikala za istu vrstu proizvoda neće Vam biti naplaćeni otpremni troškovi. Artikle koji se sastoje od više dijelova potrebno je vratiti kao cijeli komplet.

Zamjenski artikli

U pojedinačnim, rijetkim slučajevima, moguće je da neki od naručenih artikala nismo u mogućnosti isporučiti, odnosno da je neki od artikala iz ponude u potpunosti ili djelomice rasprodan, a o čemu ćemo Vas obavijestiti pismenim putem. Molimo Vas za razumijevanje kao i da u bogatoj ponudi naših kataloga pokušate pronaći artikl koji će Vam pružiti jednako zadovoljstvo kupnje.

Povrat novca za vraćenu robu

Za artikle koje se niste odlučili zadržati, odnosno koje ste nam vratili, imate pravo na povrat novca i to prema slijedećem kriteriju:

Za artikle plaćene pouzećem, dakle prilikom preuzimanja ili za artikle plaćene općom uplatnicom na naš žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda biti će Vam vraćen na tekući račun

Ako ste artikle platili unaprijed, virmanom na žiro-račun, iznos u visini prodajne cijene proizvoda će Vam biti vraćen na račun sa kojega je uplata izvršena, Ako ste artikle platili kreditnom karticom, iznos u visini prodajne cijene proizvoda, doznačit ćemo vam na Vaš račun;

Reklamacije

DJD ZAGREB d.o.o. garantira da su svi proizvodi kupljeni na našem web shopu ispravni. Fotografije proizvoda su samo ilustrativne prirode, te ne moraju uvijek i u svim detaljima odgovarati proizvodima koji su stvarno dostupni.

Ukoliko ste dobili proizvod koji niste naručili ili ste dobili proizvod s greškom informirajte nas o tome Ukoliko je reklamacija opravdana, kontaktirajte nas najkasnije 7 dana od dana primitka proizvoda mailom na adresu [email protected], telefonom na broj 01/6256354 ili faxom na broj 01/6255972, kako bismo se dogovorili oko zamjene oštećenog proizvoda ili povrata novca.

Pravo je kupca da vrati proizvod u slijedećim slučajevima:

dostava proizvoda koji nisu naručeni
dostava proizvoda koji su oštećeni, a oštećenje je posljedica loše manipulacije prilikom isporuke
dostava proizvoda sa greškom

Da bi se ostvarilo pravo na jamstvo potrebno je uz proizvod priložiti originalni račun. Reklamacije moraju biti propisno upakirane u originalnu ambalažu. Sve reklamacije nepropisno zapakirane ili one kod kojih je došlo do vidljivih mehaničkih oštećenja u transportu neće biti preuzete nego će biti vraćene pošiljatelju o njegovom trošku.