Prikazujemo 1–12 od 38 rezultata

Premiere Adult govedina, tjestenina i mrkva 150g

1.30 
Premiere Adult govedina, tjestenina i mrkva potpuna je hrana za odrasle pse bez umjetnih bojila ili konzervansa. Za male ljubimce koji traže nešto posebno. Ukusni komadići u umaku. Sadrži cca 40% mesa i životinjskih prerađevina.

Premiere Adult teletina i puretina 150 g

1.30 
Premiere Adult teletina i puretina potpuna je hrana za odrasle pse bez umjetnih bojila ili konzervansa. Za male ljubimce koji traže nešto posebno. Ukusni komadići u umaku. Sadrži cca 40% mesa i životinjskih prerađevina.

Premiere Cat Adult Deluxe Ragu janjetina 85 g

0.85 
Premiere Cat Adult Deluxe Ragu janjetina je potpuna hrana za odrasle mačke. Bez dodanih šećera, soje i s dodanim taurinom.

Premiere Cat Adult Royal Ragu zec 100 g

0.85 
Premiere Cat Adult Royal Ragu zec je potpuna hrana za odrasle mačke. Ne sadrži umjetne boje i konzervanse.

Premiere Cat Deluxe Ragu losos 85 g

0.85 
Premiere Cat Deluxe Ragu losos je potpuna hrana za odrasle mačke. Bez dodane soje ili šećera s dodanim taurinom. Ne sadrži umjetne boje i konzervanse.

Premiere Cat Kitten Deluxe Ragu perad 85 g

0.85 
Premiere Cat Kitten Deluxe Ragu perad je potpuna hrana za mačiće. Ne sadrži žitarice, dodane šećere i soju. Bez umjetnih boja i konzervansa.

Premiere Cat Meat menu Adult govedina 100 g

1.15 
Premiere Cat Meat menu Adult je potpuna hrana za odrasle mačke s govedinom, puretinom i zečetinom. Hrana ne sadrži žitarice, soju, dodane šećere. Bez umjetnih aroma i pojačivača ukusa.

Premiere Cat Meat Menu Adult govedina i perad 400 g

2.25 
Premiere Cat Meat Menu Adult govedina i perad je potpuna hrana za odrasle mačke sa 100% svježim mesom. Hrana ne sadrži žitarice, soju, dodane šećere. Bez umjetnih aroma i pojačivača ukusa.

Premiere Cat Meat menu Adult govedina i piletina 100 g

1.15 
Premiere Cat Meat menu Adult govedina i piletina je potpuna hrana za odrasle mačke sa 100% svježim mesom. Hrana ne sadrži žitarice, soju, dodane šećere. Bez umjetnih aroma i pojačivača ukusa.

Premiere Cat Meat Menu Adult govedina i srca 400 g

2.25 
Premiere Cat Meat Menu Adult govedina i srca je potpuna hrana za odrasle mačke sa 100% svježim mesom. Hrana ne sadrži žitarice, soju, dodane šećere. Bez umjetnih aroma i pojačivača ukusa.

Premiere Cat Meat menu Adult govedina, piletina i teletina 100 g

0.85 
Premiere Cat Meat menu Adult govedina, piletina i teletina je potpuna hrana za odrasle mačke sa 100% svježim mesom. Hrana ne sadrži žitarice, soju, dodane šećere. Bez umjetnih aroma i pojačivača ukusa.

Premiere Cat Meat menu Adult govedina, puretina i zec 100 g

1.15 
Premiere Cat Meat menu Adult je potpuna hrana za odrasle mačke s govedinom, puretinom i zečetinom. Hrana ne sadrži žitarice, soju, dodane šećere. Bez umjetnih aroma i pojačivača ukusa.