[ultimate_gdpr_terms_accept]

Uvjeti i prava
DOBRO DOŠLI NA BELUGO PLUS WEB SHOP

Naša osnovna želja i interes je da približimo i omogućimo svima koji žele kupovati naše proizvode, jednostavnu kupnju putem interneta. Za sve ponuđene proizvode na stranicama postoji objavljena slika i osnovni opis proizvoda. Ovi uvjeti reguliraju proces naručivanja, plaćanja, dostave i eventualne reklamacije proizvoda koji se prodaju kroz naše internet prodajno mjesto.

OBVEZE KORISNIKA

Korisnicima ove web lokacije strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način. Nadalje, strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjena informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima. Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe i manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja kojeg se objavljuje ili šalje putem usluga ove web lokacije. Strogo je zabranjeno objavljivanje, slanje i razmjenu sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom, te objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane. Strogo je zabranjeno svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme. Prilikom registracije korisnik je obavezan unijeti istinite podatke, odabrati korisničko ime i lozinku te čuvati tajnost tih podataka.

Uvjeti poslovanja vrijede isključivo za kupce s prebivalištem unutar Republike Hrvatske. Kupac može postati svaka punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća ove opće uvjete poslovanja. Maloljetne osobe, djelomično ili potpuno poslovno nesposobne osobe mogu naručivati artikle samo uz suglasnost njihova zakonskog zastupnika. Isporuka naručenih artikala vrši se isključivo na području Republike Hrvatske. Prihvaćanje općih uvjeta poslovanja kupac potvrđuje narudžbom artikla putem Interneta. Kupoprodajni ugovorni odnos postaje pravovaljan nakon primitka pošiljke.

KORIŠTENJE WEB STRANICA

Korištenjem usluga naših web stranica Vi prihvaćate uvjete korištenja. Ako niste suglasni s uvjetima korištenja nemojte koristiti ove stranice. Ove web stranice sadrže informacije o proizvodima i uslugama koje nudi tvrtka DJD ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 3, 10000 Zagreb, te služe kao elektroničko prodajno mjesto tvrtke – Web trgovina. DJD ZAGREB d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za eventualne štete nastale uporabom informacija s ovih stranica u svrhe koje izlaze izvan okvira njihove predviđene namjene.

Autorska prava

Autorska prava su u cijelosti zadržana. Cjelokupan sadržaj i formati na ovim web stranicama vlasništvo su tvrtke DJD ZAGREB d.o.o., Abramovićeva 3, 10000 Zagreb, i kompanija koje su DJD ZAGREB d.o.o. ovlastile na upotrebu takvog sadržaja. Sav sadržaj koji se nalazi na našim stranicama, ukoliko nije u osobne svrhe, ne smije se bez našeg dopuštenja koristiti niti dalje ustupati trećim strankama.

Završne odredbe

Na ove odredbe i uvjete korištenja primjenjuju se hrvatske zakonske odredbe. Korisnik ove web lokacije pristaje u slučaju spora na isključivu nadležnost hrvatskih sudova.

OSTALI UVJETI PRODAJE

Za narudžbu robe, osobe moraju biti starije od 18 godina. Uvjeti prodaje se mogu promijeniti bez prethodne najave. Sve potvrđene narudžbe ćemo isporučiti po uvjetima važećim u momentu potvrđivanja narudžbe. Kod isporuke originalno zapakiranog paketa na Vašu adresu, primitak potvrđujete potpisom na dostavinici, čime potvrđujete da je roba uredno isporučena, a roba ostaje naše vlasništvo sve dok nije plaćena u cijelosti. Kupac ima pravo na raskid ugovora sukladno članu 45 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. DJD ZAGREB d.o.o. zadržava pravo ne isporučiti robu na temelju narudžbi s nepotpunim i/ili netočnim podacima.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Sa Vašim osobnim podacima postupamo potpuno u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Svaka informacija koju nam upućujete biti će korištena isključivo u svrhe za koje je namijenjena. Osobne podatke vodimo u evidenciji kupaca/korisnika i štitimo sukladno zakonskim odredbama.

Budite sigurni da ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne prenosimo Vaše osobne informacije prema bilo kojem subjektu. Prilikom obrade narudžbe prosljeđujemo podatke isključivo partnerima za dostavu narudžbe, koji su obvezni osigurati hrvatske zakonske standarde zaštite osobnih podataka. Osobne podatke dajete dobrovoljno u svrhu obrade narudžbe i eventualno u marketinške svrhe. Imate pravo prigovora na raspolaganje s Vašim osobnim podacima u svrhe marketinga.

DJD ZAGREB d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza ; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici DJD ZAGREB d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.’

Vaše korištenje web stranica DJD ZAGREB d.o.o. znači da ste suglasni sa gore opisanim korištenjem osobnih podataka.

IZVOD IZ ZAKONA O ZAŠTITI POTROŠAČA

Pravo na jednostrani raskid ugovora

Opće odredbe

Članak 72.

Potrošač ima pravo, ne navodeći razloge za to, jednostrano raskinuti ugovor sklopljen izvan poslovnih prostorija ili sklopljen na daljinu u roku od 14 dana.

Obrazac o jednostranom raskidu Ugovora možete preuzeti ovdje.

Materjalne nedostatke riješavamo sukladno Zakonu o obveznim odnosima.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar.nov., br 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama, pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora.

Prigovor također možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte.
– na adresu: DJD ZAGREB d.o.o, Obrtnička 3, 10431 Sveta Nedelja
– na telefaks broj: 01/6255-972
ili
– na e-mail adresu: [email protected]

Trgovac se obvezuje u pisanom obliku odgovoriti na prigovore u pisanom obliku u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

JAVITE NAM SE:

DJD ZAGREB d.o.o.,

Obrtnička 3

10431 Sveta Nedelja

Hrvatska

Obratite nam se putem maila na ; [email protected] ako:

imate bilo kakvih primjedbi ili prijedloga, željeli bismo znati za njih tako da možemo poboljšati našu uslugu
kada primjetite da na samoj web stranici ima pogrešaka
ako su Vam potrebna bilo kakva dodatna pojašnjenja ili pomoć

Zahvaljujemo Vam na povjerenju!