Prikazujemo 1–12 od 20 rezultata

Apicat Gastro, u prahu 15g

21.00 
PRIRODNO RJEŠENJE ZA SVE MACE OSLABLJENOG IMUNITETA KOJE SU ČESTO BOLEŽLJIVE, PREHLAĐENE ILI SE OPORAVLJAJU OD OPERACIJSKIH ZAHVATA, ALI I ZA MACE KOJE SU ZDRAVE, I ZDRAVE ŽELE I OSTATI   Apipet Immuno donosi čistu prirodnu esenciju iz srca košnice kako bi sve mačke bile zdrave, pune energije i snažnog imuniteta. Propolis i pčelinja pelud čuda su prirode koja jačaju imunitet i štite ljubimce od bolesti, prehlada i viroza, a ukoliko se i dogode omogućuju njihov brz oporavak. Immuno je idealan za mačiće, mačke u zajedničkom kućanstvu, kao i mace kojima treba malo dodatne snage.

Apicat Immuno, u prahu 15g

22.00 
PRIRODNO RJEŠENJE ZA SVE MACE OSLABLJENOG IMUNITETA KOJE SU ČESTO BOLEŽLJIVE, PREHLAĐENE ILI SE OPORAVLJAJU OD OPERACIJSKIH ZAHVATA, ALI I ZA MACE KOJE SU ZDRAVE, I ZDRAVE ŽELE I OSTATI   Apipet Immuno donosi čistu prirodnu esenciju iz srca košnice kako bi sve mačke bile zdrave, pune energije i snažnog imuniteta. Propolis i pčelinja pelud čuda su prirode koja jačaju imunitet i štite ljubimce od bolesti, prehlada i viroza, a ukoliko se i dogode omogućuju njihov brz oporavak. Immuno je idealan za mačiće, mačke u zajedničkom kućanstvu, kao i mace kojima treba malo dodatne snage.

Apicat Skin, u prahu 15g

21.00 
PRIRODNO RJEŠENJE ZA SVE MAČKE KOJE MUKU MUČE S ALERGIJAMA, ČEŠANJEM I OBILNIM ISPADANJEM DLAKE KAO I PREKOMJERNI STVARANJEM LOPTICA DLAKE. SKIN JE IDEALAN PROIZVOD ZA ONE MAČKE KOJE ŽELE IMATI MEKANU, SJAJNU I ZDRAVU DLAKU TE KOŽU. Problemi s kožom i dlakom najčešći su problemi s kojima se ljubimci i njihovi ljudi susreću, a upravo je sjajna dlaka ono što prvo primjećujemo na ljubimcima. Pčelinja formula potpomognuta vitaminom H omogućiti će svim mačkama sjajnu dlaku i zdravu kožu na kojoj će im zavidjeti sve mačke iz susjedstva.

Apicat Urino, u prahu 15g

21.00 
PRIRODNO RJEŠENJE ZA SVE MAČKE KOJE IMAJU PROBLEMA S MOKRAĆNIM SUSTAVOM, STRUVITIMA I BOLNIM MOKRENJEM Infekcija mokraćnih puteva vrlo je česta pojava pa ju je svakako najbolje prevenirati na vrijeme jer osim što je bolno može biti i vrlo opasno. Osim toga, upala mokraćnog sustava može dovesti do nekontroliranog mokrenja po dijelovima kuće ili stana, a to baš i nije najzabavnija stvar kod mačaka.

Apident 25ml, pasta s propolisom za njegu zubi

15.00 
ApiDent je sigurna i nježna pasta za oralnu higijenu Apident je 100% sigurna pasta bez ikakvih nuspojava. To znači da

Apiderm 25ml, krema za njegu kože

14.00 
Ako je tvoj ljubimac sklon problemima s kožom kao što su ranice, prištići ili suha koža onda je ApiDerm za tebe. Također, ako je blentav i voli skakati i često se u igri ogrebe,  ova nježna krema će mu pomoći u rješavanju ozljeda. Osim toga, ljubimci koji imaju "višak" kože, koja se presavija mogu imati kožne smetnje i iritacije u  pregibima. Te pregibe važno je redovno čistiti i njegovati. ApiDerm  je krema na bazi propolisa namijenjena njegovanju osjetljive, suhe ili oštećene kože te bilo kojih drugih kožnih promjena.

Apidrop 20ml, za njegu ušiju

15.00 
Ako si jedan od onih vlasnika čiji ljubimac muku muči  s problematičnim ušima sigurno taj problem želiš riješiti. Stalno češanje, okretanje i treskanje glavom, neugodan miris, samo su neki od znakova problema s ušima. Ovaj proizvod ti može pomoći da te probleme rješavaš bez nužnih intervencija veterinara i spriječiš dodatne patnje svog ljubimca. ApiDrop je patentirana otopina na bazi propolisa koja pomaže u rješavanju gotovo svih problema s ušima koje tvoj ljubimac može imati. Jednostavno se koristi i nema nuspojave.

Apifresh 50ml, trenutni osvježivač daha

12.00 

Potpuno organski osvježivač daha na bazi mente koji neutralizira zadah tvog ljubimca.

  • Idealan za korištenje kada se ljubimac zadiše

  • Čini tvog ljubimca svježim za vrijeme vožnje

  • Potpuno siguran 

  • Slatkasti okus koji će tvoj ljubimac obožavati

Apipaw 25ml, balzam za šape

13.00 
ApiPaw je 100% siguran balzam za šape je koji njeguje i štiti i obnavlja jastučiće šapa kao i jastučiće zglobova na nogama. Jastučići na šapama mogu postati suhi, zadebljani i ispucali. Vrlo je važno da šape pasa i mačaka uvijek budu u dobrom stanju, hidratizirane kako ne bi nastajale rane. Ljetni mjeseci mogu biti vrlo neugodni za  ljubimce. Vruće asfaltirane, ceste, beton pa čak i igrališta mogu postati toliko vrući da uzrokuju bol na šapama ljubimca. S druge strane zimski uvjeti također stvaraju problem kao što su ozebline i razderotine koje nastaju zbog snijega, leda ili posipanja ceste određenim kemikalijama. ApiPaw balzam pomaže u ublažavanju nelagode, popravljanju oštećenja te hidratizira i njeguje suhe šape. Osim za šape može se koristiti i za njuške koje su suhe i ispucale kako bi se hidratizirale i spriječilo pucanje kože.

Apipet Calm kapsule za pse

34.00 

Umiruje tvog psa prilikom vožnje, grmljavine, vatrometa, separacijske anksioznosti ili svakodnevnih situacija koje su za ljubimca stresne.

Apipet Calm je prirodan dodatak prehrani napravljen u suradnji s veterinarima. Valerijana i matičnjak pomoći će tvom psu da ostane smiren i lakše se nosi sa stresnim situacijama.

S obzirom na to da se radi o prirodnom proizvodu potrebno mu je malo vremena da prodjeluje pa se rezultati očekuju nakon 20-30 dana.

Apipet Flexi kapsule za pse

26.00 45.00 
PRIRODNO RJEŠENJE ZA PSE KOJI IMAJU POTEŠKOĆE S KRETANJEM, NEUMORNE TRKAČE I AKTIVCE, ALI I ONE KOJI ŽELE OSTATI ZDRAVI. ZA ZGLOBOVE KOJI IH NEĆE IZDATI Apipet Flexi je posebna mješavina propolisa, peludi, glukozamina i kondroitina, koji u sinergijskom djelovanju rješavaju problem bolnih i upaljenih zglobova. Na taj način omogućavaju da je tvoj ljubimac opet živahan i razigran u punom trku. Sjajan je u prevenciji opterećenih zglobova kod pasa s viškom kilograma kao i pasa velikog rasta.

Apipet Gastro kapsule za pse

24.00 43.00 
PRIRODNO RJEŠENJE ZA SVE PSE KOJIMA PROBAVA PREDSTAVLJA PROBLEM. BILO DA JE RIJEČ O PROLJEVU, ZADAHU ILI ČAK GASTRITISU. GASTRO ĆE PROBAVU DOVESTI U RED TE REGULIRATI RAD CRIJEVNE MIKROFLORE. Tko ne voli da mu ljubimac daje pusu? A što kad je zadah takav da bi radije da pas stoji na distanci od 2 metra? Apipet Gastro omogućit će pravilan rad probave i crijevne mikroflore, što znači da će tvoj ljubimac imati urednu stolicu, davati puse bez zadaha, a ti biti vlasnik koji je probavne probleme svog ljubimca ostavio iza sebe.