Prikazuje se svih 6 rezultata

Gemon Chunckies govedina, za mačke 415g

1.15 
GEMON Adult – govedina. Potpuna hrana s okusom govedine za mačke od 12 mjeseci starosti. Ukusan recept prirodnog sastava napravljen od prirodnog mesa, ne sadrži gluten, bojila i konzervanse.

Gemon Chunckies Losos i škampi, za mačke 415g

1.15 
GEMON Adult – losos i škampi. Potpuna hrana s okusom lososa i škampi za mačke od 12 mjeseci starosti. Ukusan recept prirodnog sastava napravljen od prirodnog mesa, ne sadrži gluten, bojila i konzervanse.

Gemon Chunckies Tuna, za mačke 415g

1.15 
GEMON Adult – tuna i oceanska riba Potpuna hrana za mačke od 12 mjeseci starosti. Ukusan recept prirodnog sastava napravljen od prirodnog mesa, ne sadrži gluten, bojila i konzervanse.

Gemon Chunkies Adult Medium govedina i jetra, za pse 415g

1.35 
GEMON CHUNKIES Medium Adult – govedina i jetra Kompletna hrana za pse u konzervi s komadima govedine i jetre. Posebno dizajnirana za svakodnevno hranjenje odraslih pasa srednjih pasmina (12-30 kg) s normalnom tjelesnom aktivnošću u dobi od 1-8 godina.

Gemon Chunkies Junior piletina i puretina, za pse 415g

1.35 
GEMON CHUNKIES Junior – piletina i puretina Kompletna, uravnotežena konzervirana hrana s visokim udjelom piletine i puretine za štenad od 2 do 10 mjeseci starosti. Također se preporučuje tijekom graviditeta i laktacije. Hrana je obogaćena proteinima, vitaminima i mineralima neophodnim za zdrav rast i razvoj šteneta.

Gemon Chunkies Mini Adult – piletina i riža 415g

1.35 
GEMON CHUNKIES Mini Adult – piletina i riža Kompletna, uravnotežena konzervirana hrana za pse s komadićima piletine i rižom. Posebno formuliran za svakodnevno hranjenje odraslih pasa malih pasmina (2-10 kg) s normalnom tjelesnom aktivnošću u dobi od 1-8 godina.