Prikazujemo 1–12 od 15 rezultata

Pet Secret Aromatherapy Balzam za njegu i zaštitu šapica 30ml

7.30 
Aromatherapy balzam za njegu i zaštitu šapica donosi jedinstven spoj znanstvene i kliničke aromaterapije u sprezi s ljubavi prema životinjama.

Pet Secret Aromatherapy Mast za njegu kalusa, žuljeva i odebljale kože 50ml

11.81 
Kao proizvod koji ponajprije njeguje i hrani, Aromatherapy mast za njegu kalusa, žuljeva i odebljale kože sadrži 100% čista biljna ulja i voskove

Pet Secret Aromatherapy Premium maska 200ml

17.25 
Suha koža i dlaka nisu samo estetski problem, nego i uvelike smanjuju kvalitetu života vašeg ljubimca. Kako biste pravovremeno i na najbolji način doskočili ovom problemu tu je Aromatherapy premium maska!

Pet Secret Aromatherapy Premium Regenerator 185ml

17.25 
Iz Aromatherapy linije, uz šampon za pranje, stiže i odličan regenerator od 100 posto čistih eteričnih ulja vrhunskog sastava i bogate palete mirisa.

Pet Secret Aromatherapy Premium Šampon 185ml

16.72 
100% čista eterična ulja smilja, slatke naranče i fitosterola iz hladno tiještenog ulja sjemenki ploda divlje ruže ovaj šampon čine glavnim kandidatom za revitalizaciju kože i vraćanje sjaja dlaci.

Pet Secret Aromatherapy Sapun za pranje i njegu šapica 35g

4.51 
Uz 100% čista eterična ulja čajevca i limunske trave koja djeluju antibakterijski i sprječavaju pojavu gljivica, tu su i afrički karite maslac koji njeguje i regenerira kožu jastučića.

Pet Secret Aromatherapy Serum za njegu šapica i dlake 185ml

18.45 
Učestali svrab i lizanje šapa, pojava perutave kože… Zvuči li vam ovo poznato? Rješenje je Aromatherapy serum za njegu šapica i dlake!

Pet Secret Omega Balzam za njegu i zaštitu njuške

7.83 
Omega balzam za njegu i zaštitu njuške je 100% prirodan proizvod od čistih i hladno tiještenih biljnih ulja i maslaca.

Pet Secret Premium maska 200g

15.93 
Premium maska s procijanidima i polifruktolima koja duboko njeguje suhu kožu i hrani ispucanu i suhu dlaku. Jedinstvena kombinacija sastojaka koži vraća prirodnu elastičnost, dok je istovremeno dlaka u savršenoj kondiciji i prirodno sjajna.

Pet Secret Premium regenerator 185g

15.79 
Premium šampon s procijanidima, kao vrhunski predstavnik proizvoda za njegu formuliranih na način da budu što nježniji prema koži, a ujedno oslobođeni jakih kemikalija i intenzivnih mirisa.

Pet Secret Premium šampon 185g

15.26 
Premium šampon s procijanidima, kao vrhunski predstavnik proizvoda za njegu formuliranih na način da budu što nježniji prema koži, a ujedno oslobođeni jakih kemikalija i intenzivnih mirisa.

Pet Secret Sprej za njegu dlake i lakše raščešljavanje 185ml

19.11 
Pet Secret u svojoj ponudi sadrži Sprej za njegu dlake i lakše raščešljavanje obogaćen keratinom u obliku liposomskih čestica kako biste vašim ljubimcima omogućili zdravu, sjajnu i glatku dlaku.