Prikazuje se svih 10 rezultata

Vrsta
  • Mačka
  Brend
   • ExclusionExclusion
   • FarminaFarmina
   • Royal CaninRoyal Canin
   Okus
    • Tuna
    Starosna dob
     • Odrasli
     Funkcionalna svojstva
      • Dijetna hrana za pretile
      • Kućne mačke
      • Monoprotein
      • struviti
      • Veterinarska dijeta
      • Za dijabetes
      • Za osjetljivu probavu
      • Za probleme sa bubregom
      • Za sterilizirane - kastrirane
      Oblik hrane
       • Dehidrirana hrana
       Težina
        • 0,3 kg
        • 1,5 kg
        • 2 kg
        • 400 g
        Po cijeni
         Sortiraj po
          • Zadano sortiranje
          • Razvrstaj po popularnosti
          • Razvrstaj po prosječnoj ocjeni
          • Poredaj od zadnjeg
          • Razvrstaj po cijeni: manje do veće
          • Razvrstaj po cijeni: veće do manje
          Proizvodi na akciji
           • Akcija

           Exclusion Mediterraneo Sterilised, tuna 1kg+500g GRATIS

           Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 160.50 kn (21.30 €)
           Snižena cijena: 107.00 kn (14.20 €)
           Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain je potpuna, izbalansirana hrana, formulirana sa bjelančevinama iz jednog izvora, isključivo životinjskog podrijetla, za jednostavan, jasan recept i od jedne plemenite žitarice (riže). Posebna formula pomaže čuvanju zdravlja urinarnog trakta, a očuvana je prirodnim antioksidansima. Obogaćena je inovativnim receptom tradicionalnih mediteranskih super hrana: narom, borovnicama, malinama i kupinama. Obogaćena je psiliumom, koji pomaže spriječiti nastanak kuglica dlake. Bez pileće masnoće, soje i kukuruza.   

           Vet Life Diabetic, za mačke

           216.00 kn (28.67 €)
           Farmina Vet Life Diabetic je potpuna dijetetska hrana za mačke za regulaciju opskrbe glukozom (Diabetes mellitus). Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. Niska razina monosaharida i disaharida. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci u slučaju regulacije opskrbe glukozom (Diabetes mellitus). Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

           Vet Life Struvite management, za mačke

           216.00 kn (28.67 €)

           Farmina Vet Life Struvite Managment je potpuna dijetetska hrana za mačke za smanjenje ponovne pojave struvitnih kamenaca i bolesti donjeg urinarnog trakta kod mačaka.

           Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara.  Ishrana sa svojstvima zakiseljavanja mokraće. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

           Vet Life Struvite, za mačke

           54.00 kn (7.17 €) 216.00 kn (28.67 €)
           Farmina Vet Life Struvite je potpuna dijetetska hrana za mačke za otapanje struvitnih kamenaca, bolesti donjeg urinarnog trakta kod mačaka i smanjenje ponovne pojave struvitnih kamenaca. Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara.  Ishrana sa svojstvima zakiseljavanja mokraće. Preporučeno razdoblje korištenja: 5 do 12 tjedana u slučaju otapanja struvitnih kamenaca; početno do 6 mjeseci u slučaju smanjenja ponovne pojave struvitnih kamenaca. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

           Vet Life Renal, za mačke

           54.00 kn (7.17 €) 216.00 kn (28.67 €)

           Farmina Vet Life Renal je potpuna dijetetska hrana za mačke za potporu radu bubrega u slučaju kronične bubrežne insuficijencije i u slučajevima privremene bubrežne insuficijencije.

           Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci u slučaju kronične bubrežne insuficijencije; dva do četiri tjedna za privremenu bubrežnu insuficijenciju. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

           Vet Life Gastro intestinal, za mačke

           54.00 kn (7.17 €) 216.00 kn (28.67 €)
           Farmina Vet Life Gastrointestinal je potpuna dijetetska hrana za mačke, za smanjenje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima, tijekom akutnog proljeva i oporavka od njega. Upute za korištenje: preporuča se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Lakoprobavljiva hrana za životinje. Preporučeno razdoblje korištenja: 1 – 7 dana za smanjenje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima, tijekom akutnog proljeva i oporavka od njega. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

           Vet Life Obesity – low fat, za mačke

           54.00 kn (7.17 €) 216.00 kn (28.67 €)
           Farmina Vet Life Obesity je potpuna dijetetska hrana za mačke za smanjenje prekomjerne tjelesne mase. Upute za korištenje: preporuča se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Za uspješan gubitak tjelesne težine ili održavanje idealne tjelesne težine ne smije se prekoračiti preporučeni dnevni unos energije. Kod početka ishrane mačaka savjetuje se prijelazno razdoblje. Preporučeno razdoblje korištenja: do postizanja ciljne tjelesne težine i nakon toga ako je potrebno održavati ciljanu tjelesnu težinu. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Otprilike, pokriva oko 60% kalorijskih potreba životinje; taj se postotak može mijenjati ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, raspoloženju. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

           Royal Canin FHN Sterilised

           40.00 kn (5.31 €)
           ROYAL CANIN FHN Sterilised 37 Potpuna i uravnotežena hrana za kastrirane/sterilizirane mačke. SASTOJCI: dehidrirani proteini peradi, kukuruz, izolat biljnih proteina,

           Royal Canin Feline Indoor

           44.00 kn (5.84 €) 154.00 kn (20.44 €)
           ROYAL CANIN FHN Indoor 27 Potpuna i uravnotežena hrana za odrasle kućne mačke (1-7 godina) SASTOJCI: dehidrirani protein peradi, riža,

           Exclusion Mediterraneo Sterilised, tuna – za mačke

           Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 40.00 kn (5.31 €)
           Snižena cijena: 40.00 kn (5.31 €)
           Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain je potpuna, izbalansirana hrana, formulirana sa bjelančevinama iz jednog izvora, isključivo životinjskog podrijetla, za jednostavan, jasan recept i od jedne plemenite žitarice (riže). Posebna formula pomaže čuvanju zdravlja urinarnog trakta, a očuvana je prirodnim antioksidansima. Obogaćena je inovativnim receptom tradicionalnih mediteranskih super hrana: narom, borovnicama, malinama i kupinama. Obogaćena je psiliumom, koji pomaže spriječiti nastanak kuglica dlake. Bez pileće masnoće, soje i kukuruza.