Prikazujemo 1–12 od 14 rezultata

Exclusion CAT Hypoallergenic svinjetina i krumpir

6.60 21.85 
Karakteristike: Exclusion Monoprotein Veterinary Diet Formula Hypoallergenic je potpuna dijetalna hrana pripravljena za odrasle mačke za smanjenje preosjetljivosti na određenu hranu ili hranjive sastojke. Ova potpuna hrana sastoji se od izabranih izvora bjelančevina i ugljikohidrata. Namjena: smanjenje preosjetljivosti na sastojke i hranjive tvari. Upute za hranjenje: preporučuje se prije uporabe i produženja razdoblja uporabe zatražiti mišljenje veterinara. Prema veličini mačke i količini koja je prikazana u tablici odredite točni dnevni obrok. Mački davati kao jedini izvor hrane. Voda mora biti uvijek dostupna. Preporučeno vrijeme korištenja: od 3 do 8 tjedana; ako znakovi intolerancije nestanu, ova se hrana i dalje može koristiti do godinu dana.

Exclusion CAT Intestinal svinjetina i riža

6.60 21.85 
Karakteristike: Exclusion Monoprotein Veterinary Diet Formula Intestinal je potpuna dijetalna hrana za odrasle mačke, formulirana za smanjenje akutnih poremećaja apsorpcije u crijevima i za kompenzaciju loše probave. Ova dijetalna hrana je visoko probavljiva i sadrži povećanu razinu natrija i kalija. Namjena: smanjenje poremećaja resorpcije u crijevima i uravnoteženje hranjivih tvari kod slabe probave. Upute za hranjenje: preporučuje se prije uporabe zatražiti mišljenje veterinara. Prema veličini mačke i količini koja je prikazana u tablici odredite točni dnevni obrok. Mački davati kao jedini izvor hrane. Voda mora biti uvijek dostupna. Preporučeno vrijeme korištenja: početno do 12 tjedana.

Exclusion CAT Renal PHASE 1, svinjetina i grašak

6.60 21.85 
Karakteristike: Exclusion Monoprotein Veterinary Diet Formula Renal Phase I je potpuna dijetalna hrana za odrasle mačke formulirana za potporu bubrežne funkcije u slučajevima kroničnog zatajenja bubrega. Ova dijetalna hrana sadrži smanjeni sadržaj bjelančevina visoke kvalitete i nisku koncentraciju fosfora. Također je formulirana za smanjenje stvaranja kamenaca na bazi oksalata zahvaljujući niskoj koncentraciji kalcija, vitamina D i alkalizirajućim svojstvima urina. Namjena: potpora radu bubrega u slučaju kronične bubrežne insuficijencije i smanjenje nastanka oksalatnih kamenaca. Upute za hranjenje: preporučuje se prije uporabe i produženja razdoblja uporabe zatražiti mišljenje veterinara. Prema veličini mačke i količini koja je prikazana u tablici odredite točni dnevni obrok. Mački davati kao jedini izvor hrane. Voda mora biti uvijek dostupna. Preporučeno vrijeme korištenja: početno do šest mjeseci.

Exclusion CAT Urinary, svinjetina i grašak

6.60 21.85 
Karakteristike: Exclusion Monoprotein Veterinary Diet Formula Urinary je potpuna dijetalna hrana za odrasle mačke formulirana za otapanje kamenca na bazi struvita i za smanjenje recidiva struvitnih kamenca. Ova dijetetska hrana ima kiselinska svojstva urina i nisku koncentraciju magnezija. Namjena: otapanje kamenca na bazi struvita i smanjenje recidiva struvitskog kamenca. Upute za hranjenje: preporučuje se prije uporabe i produženja razdoblja uporabe zatražiti mišljenje veterinara. Prema veličini mačke i količini koja je prikazana u tablici odredite točni dnevni obrok. Mački davati kao jedini izvor hrane. Voda mora biti uvijek dostupna. Preporučeno vrijeme korištenja: 5-12 tjedana za otapanje struvitnih kamenca; do 6 mjeseci za smanjenje recidiva struvitnih kamenca.

Exclusion Mediterraneo Sterilised, tuna – za mačke

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 5.31 
Snižena cijena: 5.50 
Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain je potpuna, izbalansirana hrana, formulirana sa bjelančevinama iz jednog izvora, isključivo životinjskog podrijetla, za jednostavan, jasan recept i od jedne plemenite žitarice (riže). Posebna formula pomaže čuvanju zdravlja urinarnog trakta, a očuvana je prirodnim antioksidansima. Obogaćena je inovativnim receptom tradicionalnih mediteranskih super hrana: narom, borovnicama, malinama i kupinama. Obogaćena je psiliumom, koji pomaže spriječiti nastanak kuglica dlake. Bez pileće masnoće, soje i kukuruza.   

Exclusion Mediterraneo Sterilised, tuna 1kg+500g GRATIS

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 14.20 
Snižena cijena: 14.93 
Exclusion Mediterraneo Monoprotein Formula – Noble Grain je potpuna, izbalansirana hrana, formulirana sa bjelančevinama iz jednog izvora, isključivo životinjskog podrijetla, za jednostavan, jasan recept i od jedne plemenite žitarice (riže). Posebna formula pomaže čuvanju zdravlja urinarnog trakta, a očuvana je prirodnim antioksidansima. Obogaćena je inovativnim receptom tradicionalnih mediteranskih super hrana: narom, borovnicama, malinama i kupinama. Obogaćena je psiliumom, koji pomaže spriječiti nastanak kuglica dlake. Bez pileće masnoće, soje i kukuruza.   

Royal Canin Feline Indoor

5.84 
ROYAL CANIN FHN Indoor 27 Potpuna i uravnotežena hrana za odrasle kućne mačke (1-7 godina) SASTOJCI: dehidrirani protein peradi, riža,

Royal Canin FHN Sterilised

5.44 
ROYAL CANIN FHN Sterilised 37 Potpuna i uravnotežena hrana za kastrirane/sterilizirane mačke. SASTOJCI: dehidrirani proteini peradi, kukuruz, izolat biljnih proteina,

Vet Life Diabetic, za mačke

32.00 
Farmina Vet Life Diabetic je potpuna dijetetska hrana za mačke za regulaciju opskrbe glukozom (Diabetes mellitus). Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. Niska razina monosaharida i disaharida. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci u slučaju regulacije opskrbe glukozom (Diabetes mellitus). Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

Vet Life Gastro intestinal, za mačke

8.00 32.00 
Farmina Vet Life Gastrointestinal je potpuna dijetetska hrana za mačke, za smanjenje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima, tijekom akutnog proljeva i oporavka od njega. Upute za korištenje: preporuča se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Lakoprobavljiva hrana za životinje. Preporučeno razdoblje korištenja: 1 – 7 dana za smanjenje akutnih poremećaja resorpcije u crijevima, tijekom akutnog proljeva i oporavka od njega. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

Vet Life Obesity – low fat, za mačke

32.00 
Farmina Vet Life Obesity je potpuna dijetetska hrana za mačke za smanjenje prekomjerne tjelesne mase. Upute za korištenje: preporuča se prije korištenja zatražiti savjet veterinara. Za uspješan gubitak tjelesne težine ili održavanje idealne tjelesne težine ne smije se prekoračiti preporučeni dnevni unos energije. Kod početka ishrane mačaka savjetuje se prijelazno razdoblje. Preporučeno razdoblje korištenja: do postizanja ciljne tjelesne težine i nakon toga ako je potrebno održavati ciljanu tjelesnu težinu. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Otprilike, pokriva oko 60% kalorijskih potreba životinje; taj se postotak može mijenjati ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, raspoloženju. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.

Vet Life Renal, za mačke

8.00 32.00 

Farmina Vet Life Renal je potpuna dijetetska hrana za mačke za potporu radu bubrega u slučaju kronične bubrežne insuficijencije i u slučajevima privremene bubrežne insuficijencije.

Upute za korištenje: preporučuje se prije korištenja ili produženja roka uporabe zatražiti savjet veterinara. Preporučeno razdoblje korištenja: početno do 6 mjeseci u slučaju kronične bubrežne insuficijencije; dva do četiri tjedna za privremenu bubrežnu insuficijenciju. Proizvod poslužite kao takav, u skladu s dnevnom količinom navedenom u tablici. Dnevna količina navedena u tablici samo je indikativna i kako bi se postigla prava tjelesna težina potrebno ju je prilagoditi. Dnevna količina može se promijeniti ovisno o pasmini, okolišu, tjelesnoj aktivnosti, temperamentu i tjelesnoj kondiciji. Ukupna dnevna količina hrane može se podijeliti na dva ili više obroka. Preporučuje se ovaj proizvod najprije pomiješati s prethodno korištenim proizvodom. Voda mora biti uvijek dostupna.