Prikazuje se svih 12 rezultata

Era poslastice jerky snack puppy, puretina 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
  ERA JERKY PUPPY SNACK - TURKEY enriched with PUMPKIN – PURETINA - grickalice obogaćene BUNDEVOM - dodatak prehrani za štenad. Ukusni i zdravi zalogaji mesa obogaćenih bundevom koji su, zbog svog oblika i veličine, savršeni za upotrebu prilikom treninga, kao nagrada. Posebno su formulirani za doprinos optimalnom razvoju štenadi u dobi od 8 tjedana. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era poslastice jerky snack, haringa 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
ERA JERKY SNACK – HERRING enriched with KELP – HARINGA – grickalice obogaćene KELPOM - dodatak prehrani za pse. Ukusne i zdrave mesne grickalice u obliku kovanica obogaćene morskim algama posebno formulirane za odrasle pse svih pasmina i sa sastojcima koji pomažu u održavanju oralne higijene. Pomažu u kontroli lošeg daha. Ukusni zalogaj koji je zbog svoje veličine, savršen za upotrebu prilikom treninga, kao nagrada. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era poslastice jerky snack, janjetina 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
ERA_JERKY BITES - LAMB enriched with Probiotics - JANJETINA - grickalice obogaćene probioticima – dodatak prehrani za pse. Ukusni i zdravi mesni štapići obogaćeni prebioticima posebno formuliranim za odrasle pse svih pasmina. Pozitivno djeluju na probavu i jačanje imunološkog sustava. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era poslastice jerky snack, losos 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
ERA JERKY SNACK – SALMON enriched with GREEN-LIPPED MUSSELS - LOSOS – grickalice obogaćene DAGNJAMA - dodatak prehrani za pse. Ukusni i zdravi štapići od lososa obogaćeni dagnjama, posebno formulirani za odrasle pse svih pasmina, preporučeni za podršku skeletnog i mišićnog sustava. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era snack DENTAL poslastica za pse 150g

4.00 

Era snack Dental su poluvlažne poslastice obogaćene morskom travom, a posebno su osmišljene za odrasle pse svih pasmina. Sadrže antioksidanse i sastojke za jačanje imuniteta. Formulirane sa cunkcionalnim, zdravim i ukusnim sastojcima bez umjetnih boja i pojačivaća okusa. Zelena boja je 100% prirodna i odgovara prisustvu spirulina alge u receptu.

ERA Snack IMUNITY poslastice za pse 105g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.00 
Snižena cijena: 2.00 
ERA_FUNCTIONAL IMMUNITY SNACK – SA ŠIPKOM - dodatak prehrani za kućne ljubimce, za odrasle pse. Ukusne, funkcionalne, polu-vlažne poslastice, obogaćene šipkom.  Posebno su formulirane za odrasle pse, s antioksidativnim sastojcima, za jačanje imunološkog sustava. Zbog svoje veličine pogodne su za davanje kao nagrade prilikom treninga. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 

ERA snack PUPPY 150g

4.00 

ERA_FUNCTIONAL PUPPY SNACK – S LOSOSOM I NEVENOM - dodatak prehrani za kućne ljubimce, za štenad svih pasmina. Ukusne, funkcionalne, polu-vlažne poslastice, obogaćene nevenom.  Zbog svoje veličine pogodne su za davanje kao nagrade prilikom treninga. Posebno su formulirane da doprinose optimalnom razvoju štenadi od 8. tjedna starosti na dalje. Pomažu razvoj mozga i kongitivnih sposobnosti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

ERA Sybarite za sterilizirane mačke – Fileti u želeu s patkom 85g

1.39 
ERA Sybarite za STERILIZIRANE mačke - FILETI U ŽELEU s PATKOM obogaćenom MRKVOM I RUŽMARINOM  za zdravu probavu – Mokra hrana za STERILIZIRANE mačke - potpuna je hrana za STERILIZIRANE odrasle mačke svih pasmina, napravljena od 85% svježeg mesa, što pruža izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost. Ovaj proizvod je pripremljen od pažljivo odabranih sastojaka, 100% prirodan i vrlo visoke kvalitete. Stoga se stvara jedinstveno kulinarsko iskustvo za zahtjevne mačke, koje će pružiti vašoj maci energiju i užitak u uravnoteženoj, zdravoj prehrani.

ERA Sybarite za sterilizirane mačke – Fileti u želeu sa pastrvom

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 1.39 
Snižena cijena: 1.39 
ERA Sybarite odrasli – FILETI U ŽELEU sa PASTRVOM obogaćenom MRKVOM I RUŽMARINOM - za zdravu probavu – Mokra hrana za mačke - potpuna je hrana za odrasle mačke svih pasmina, napravljena od 85% svježeg mesa, što pruža izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost. Ovaj proizvod je pripremljen od pažljivo odabranih sastojaka, 100% prirodan i vrlo visoke kvalitete. Stoga se stvara jedinstveno kulinarsko iskustvo za zahtjevne mačke, koje će pružiti vašoj maci energiju i užitak u uravnoteženoj, zdravoj prehrani.

ERA Sybarite za sterilizirane mačke – Fileti u želeu sa piletinom 85g

1.39 
ERA Sybarite odrasli - FILETI U ŽELEU s PILETINOM obogaćenom SIROM I RUŽMARINOM – za zdravu probavu – Mokra hrana za mačke - potpuna je hrana za odrasle mačke svih pasmina, napravljena od 85% svježeg mesa, što pruža izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost. Ovaj proizvod je 100% prirodan i vrlo visoke kvalitete. Stoga se stvara jedinstveno kulinarsko iskustvo za zahtjevne mačke, koje će pružiti vašoj maci energiju i užitak u uravnoteženoj, zdravoj prehrani.

ERA Sybarite za sterilizirane mačke – Fileti u želeu sa škampima 85g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 1.39 
Snižena cijena: 1.39 
ERA Sybarite odrasli – FILETI U ŽELEU sa ŠKAMPIMA obogaćenim MRKVOM I RUŽMARINOM - za zdravu probavu – Mokra hrana za mačke - potpuna je hrana za odrasle mačke svih pasmina, napravljena od 85% svježeg mesa, što pruža izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost. Ovaj proizvod je pripremljen od pažljivo odabranih sastojaka, 100% prirodan i vrlo visoke kvalitete. Stoga se stvara jedinstveno kulinarsko iskustvo za zahtjevne mačke, koje će pružiti vašoj maci energiju i užitak u uravnoteženoj, zdravoj prehrani.

ERA Sybarite za sterilizirane mačke – Fileti u želeu sa tunom

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 1.39 
Snižena cijena: 1.39 
ERA Sybarite odrasli – FILETI U ŽELEU s TUNOM obogaćenom MRKVOM I RUŽMARINOM - za zdravu probavu – Mokra hrana za mačke - potpuna je hrana za odrasle mačke svih pasmina, napravljena od 85% svježeg mesa, što pruža izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost. Ovaj proizvod je pripremljen od pažljivo odabranih sastojaka, 100% prirodan i vrlo visoke kvalitete. Stoga se stvara jedinstveno kulinarsko iskustvo za zahtjevne mačke, koje će pružiti vašoj maci energiju i užitak u uravnoteženoj, zdravoj prehrani.