Prikazujemo 1–12 od 16 rezultata

ERA Grain-Free Kitten piletina i puretina

15.00 29.00 
Hrana za mačiće s piletinom i puretinom. Recept bez žitarica idealan je za mačke koje ne podnose određene sastojke ili su alergične na njih. ERA sadrži funkcionalne sastojke, visok udio visokokvalitetnih bjelančevina i vitamina te probiotike i prebiotike. Sve to ovu hranu za mačke čini potpunom i uravnoteženom prehranom koja će Vašoj mački pružiti dobru tjelesnu kondiciju, kako iznutra tako i izvana.

ERA Grain-Free losos i patka, za odrasle mačke

16.00 31.00 
Hrana za odrasle mačke s lososom i patkom. Recept bez žitarica idealan je za one mačke koje ne podnose određene sastojke ili su alergične na njih. ERA sadrži funkcionalne sastojke, visok udio visokokvalitetnih proteina i vitamina te probiotike i prebiotike. Sve to ovu hranu za mačke čini potpunom i uravnoteženom prehranom koja će Vašoj mački pružiti dobru tjelesnu kondiciju, kako iznutra tako i izvana.

ERA Grain-Free piletina i puretina, za odrasle sterilizirane mačke

16.00 29.00 
Hrana za odrasle mačke s piletinom i puretinom. Recept bez žitarica idealan je za one mačke koje ne podnose određene sastojke ili su alergične na njih. ERA sadrži funkcionalne sastojke, visok udio visokokvalitetnih proteina i vitamina te probiotike i prebiotike. Sve to ovu hranu za mačke čini potpunom i uravnoteženom prehranom koja će Vašoj mački pružiti dobru tjelesnu kondiciju, kako iznutra tako i izvana.

ERA Grain-Free Sensitive losos i puretina, hrana za osjetljive mačke

16.00 31.00 
Losos i puretina hrana za odrasle mačke. Recept bez žitarica idealan je za one mačke koje ne podnose određene sastojke ili su alergične na njih. ERA sadrži funkcionalne sastojke, visok udio visokokvalitetnih proteina i vitamina te probiotike i prebiotike. Sve to ovu hranu za mačke čini potpunom i uravnoteženom prehranom koja će Vašoj mački pružiti dobru tjelesnu kondiciju, kako iznutra tako i izvana.

Era poslastice jerky snack puppy, puretina 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
  ERA JERKY PUPPY SNACK - TURKEY enriched with PUMPKIN – PURETINA - grickalice obogaćene BUNDEVOM - dodatak prehrani za štenad. Ukusni i zdravi zalogaji mesa obogaćenih bundevom koji su, zbog svog oblika i veličine, savršeni za upotrebu prilikom treninga, kao nagrada. Posebno su formulirani za doprinos optimalnom razvoju štenadi u dobi od 8 tjedana. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era poslastice jerky snack, haringa 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
ERA JERKY SNACK – HERRING enriched with KELP – HARINGA – grickalice obogaćene KELPOM - dodatak prehrani za pse. Ukusne i zdrave mesne grickalice u obliku kovanica obogaćene morskim algama posebno formulirane za odrasle pse svih pasmina i sa sastojcima koji pomažu u održavanju oralne higijene. Pomažu u kontroli lošeg daha. Ukusni zalogaj koji je zbog svoje veličine, savršen za upotrebu prilikom treninga, kao nagrada. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era poslastice jerky snack, janjetina 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
ERA_JERKY BITES - LAMB enriched with Probiotics - JANJETINA - grickalice obogaćene probioticima – dodatak prehrani za pse. Ukusni i zdravi mesni štapići obogaćeni prebioticima posebno formuliranim za odrasle pse svih pasmina. Pozitivno djeluju na probavu i jačanje imunološkog sustava. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era poslastice jerky snack, losos 90g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.90 
Snižena cijena: 4.16 
ERA JERKY SNACK – SALMON enriched with GREEN-LIPPED MUSSELS - LOSOS – grickalice obogaćene DAGNJAMA - dodatak prehrani za pse. Ukusni i zdravi štapići od lososa obogaćeni dagnjama, posebno formulirani za odrasle pse svih pasmina, preporučeni za podršku skeletnog i mišićnog sustava. 85% su napravljeni od mesa, bez kostiju i koštanog brašna, postižući tako izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost.

Era snack DENTAL poslastica za pse 150g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.00 
Snižena cijena: 3.40 

Era snack Dental su poluvlažne poslastice obogaćene morskom travom, a posebno su osmišljene za odrasle pse svih pasmina. Sadrže antioksidanse i sastojke za jačanje imuniteta. Formulirane sa cunkcionalnim, zdravim i ukusnim sastojcima bez umjetnih boja i pojačivaća okusa. Zelena boja je 100% prirodna i odgovara prisustvu spirulina alge u receptu.

ERA Snack IMUNITY poslastice za pse 105g

Najniža cijena u prethodnih 30 dana: 4.00 
Snižena cijena: 2.00 
ERA_FUNCTIONAL IMMUNITY SNACK – SA ŠIPKOM - dodatak prehrani za kućne ljubimce, za odrasle pse. Ukusne, funkcionalne, polu-vlažne poslastice, obogaćene šipkom.  Posebno su formulirane za odrasle pse, s antioksidativnim sastojcima, za jačanje imunološkog sustava. Zbog svoje veličine pogodne su za davanje kao nagrade prilikom treninga. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. 

ERA snack PUPPY 150g

4.00 

ERA_FUNCTIONAL PUPPY SNACK – S LOSOSOM I NEVENOM - dodatak prehrani za kućne ljubimce, za štenad svih pasmina. Ukusne, funkcionalne, polu-vlažne poslastice, obogaćene nevenom.  Zbog svoje veličine pogodne su za davanje kao nagrade prilikom treninga. Posebno su formulirane da doprinose optimalnom razvoju štenadi od 8. tjedna starosti na dalje. Pomažu razvoj mozga i kongitivnih sposobnosti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani

Era Sybarite Kitten losos s mrkvom 85g

1.39 
ERA Sybarite MAČIĆI - FILETI U ŽELEU s LOSOSOM obogaćenim MRKVOM I RUŽMARINOM  - za zdravu probavu – Mokra hrana za mačiće – potpuna hrana za mačiće svih pasmina (preporučuje se od odbića do 6. mjeseca), napravljena od 85% svježeg mesa, što pruža izvanrednu ukusnost i visoku biološku vrijednost. Ovaj proizvod je pripremljen od pažljivo odabranih sastojaka, 100% prirodan i vrlo visoke kvalitete. Stoga se stvara jedinstveno kulinarsko iskustvo za zahtjevne mačke, koje će pružiti vašoj maci energiju i užitak u uravnoteženoj, zdravoj prehrani.