Prikazujemo 1–12 od 77 rezultata

UNiKO Žvakalica Losos 55g

4.51  (33.98 kn)

Riblja žvakalica koja je ukusna proteinska bomba! Žvakalica za pse koji su pravi riblji gurmani. 

Punjena kost s lososom u glavnoj ulozi za odličan izvor omega -3 masnih kiselina. Visoki udio proteina, obogaćeno omega-3 masnim kiselinama.

UNiKO Žvakalica Dental 55g

4.51  (33.98 kn)

Netko je rekao kadulja? DA! Dental Žvakalica je ukusna i prirodna zaštita za pseće zube!

Napravljena s mineralnim i biljnim kompleksom koji sprječava nakupljanje kamenca Dental Žvakalica za pse je odličan izbor za prirodno čišćenje zubi. Za zdravlje zubi, prirodni sastojci, obogaćeno omega-3 masnim kiselinama.

Svinjsko uho sušeno

1.19  (8.97 kn)
Pseća poslastica koja se koristi kao dodatak i povremena nagrada za vašeg ljubimca. Ne preporuča se koristiti kao zamjenu za hranu. Sušene poslastice ne smiju prelaziti 15% prehrane psa. Vodite računa da veličina odabrane poslastice odgovara veličini vašeg psa, da pas pravilno žvače i ne guta velike komade.

Vitakraft Goveđa žila 70-85cm

9.40  (70.82 kn)
Pseća poslastica koja se koristi kao dodatak i povremena nagrada za vašeg ljubimca. Ne preporuča se koristiti kao zamjenu za hranu. Sušene poslastice ne smiju prelaziti 15% prehrane psa. Vodite računa da veličina odabrane poslastice odgovara veličini vašeg psa, da pas pravilno žvače i ne guta velike komade.

Rinti poslastica za pse Extra Chicko DENT small – trakice s pačetinom 150g

8.10  (61.03 kn)

Rinti Chicko Dent Žvakalice

Rinti Chicko Dent Žvakalice ne samo da su posebno ukusnog okusa, već njihov posebni sastav za čišćenje na bazi minerala također osiguravaju čiste zube. Upleteni štapići su posebno tvrdi i tako osiguravaju dugotrajan užitak žvakanja . Osim toga, obogaćene su mineralnim kompleksom protiv tamnjanja i imaju posebne čestice za čišćenje koje mogu podržati čišćenje zuba. Uz pravo jamstvo za meso, RINTI jamči isključivo korištenje najboljih komada mesa i sirove kože. U proizvodnji se ne koristi mesno brašno ili soja.

Rinti poslastica za pse Extra Chicko plus pileće kockice sa sirom 80g

4.26  (32.10 kn)

Rinti Extra Chicko Plus Poslastice

Rinti Extra Chicko Plus Poslastice ne samo da su posebno ukusnog okusa, nego su i tako zdrave i lako probavljive. Grickalice uz jamstvo pravog mesa Mesna grickalica ne sadrži šećer, gluten, žitarice, boje i konzervanse. Time se smanjuje rizik od alergija i intolerancije na hranu.

Rinti poslastica za pse Extra Chicko plus – 100% piletina sa češnjakom 80g

4.26  (32.10 kn)
Vaš pas će ih obožavati: RINTI Extra Plus češnjak trokuti su vrlo ukusne i prikladne poslastice s garancijom pravog mesa. Za proizvodnju se koristi svježi filet pilećih prsa, koje je blago sušeno na zraku. To povećava rok trajanja grickalice. RINTI Extra Plus su savršene kao nagrada ili mali međuobrok. Dodani, svježi češnjak može štititi Vašeg psa od neugodnih parazita kao što su buhe i krpelje. Ove poslastice su potpuno bez mesnog brašna i soje, zato su lako probavljive. Proizvođač je izračunao količinu dodanog češnjaka kako bi ona pomagala protiv buha i krpelja, ali ta količina negativno utječe na psa tek kod hranjenja od nekoliko desetaka pakiranja (za vrijeme jednog obroka).

Platinum Fit-Sticks Piletina+Zečetina 300g

6.10  (45.96 kn)

Fit-Sticks Piletina+Zečetina

Samo najbolji dijelovi svježe piletine i zečetine, kuhaju se s rižom u vlastitom soku. Kad se osuše pretvorimo ih u malene štapiće pune okusa. Fit-Sticks su odličan i zdrav dodatak svakodnevnoj prehrani vašeg psa. Svaka kutija sadrži 300 grama (otprilike 28 štapića).

Platinum Fit-Sticks Piletina+Janjetina 300g

6.10  (45.96 kn)

Samo najbolji dijelovi svježe piletine i janjetine, kuhaju se s rižom u vlastitom soku. Kad se osuše pretvorimo ih u malene štapiće pune okusa. Fit-Sticks su odličan i zdrav dodatak svakodnevnoj prehrani vašeg psa. Svaka kutija sadrži 300 grama (otprilike 28 štapića).

Platinum Click-Bits Piletina+Janjetina 300g

6.10  (45.96 kn)

Click-Bits Chicken+Lamb

Samo najbolji dijelovi svježe piletine i janjetine, kuhaju se s rižom u vlastitom soku. Kad se osuše pretvorimo ih u malene zalogaje pune okusa. Click-Bits je odličan i zdrav dodatak svakodnevnoj prehrani vašeg psa. Svaka kutija sadrži 300 grama.

Snackers sušeno goveđe srce 240g

11.55  (87.02 kn)
Dehidrirana slastica s veoma primamljivim mirisom za vašeg ljubimca. Proizvedena od svježih goveđih srca sušenjem u struji vrućega zraka. Dehidrirano goveđe srce je fino vlaknasta gusta struktura tamno crvene boje. Blagotvoran učinak na tijelo goveđeg srca je zbog kemijskog sastava i niskog kalorijskog sadržaja. Goveđe meso i iznutrice izvor su kompletnih proteina životinjskog podrijetla u kojima su prisutne gotovo sve esencijalne aminokiseline. One se ne sintetiziraju u tijelu i trebaju doći samo hranom. Nizak sadržaj masti i ugljikohidrata uzrokuje nizak sadržaj kalorija i dijetalna svojstva. Goveđe srce vrijedno je kao bogat izvor vitamina koji obavljaju važne funkcije za osiguranje vitalnih funkcija tijela, i željeza, što sprječava pojavu anemije.

Snackers sušene goveđe žile

12.21  (92.00 kn)
Prirodan i organski proizvod osušen u struji vrućega zraka. Krutost goveđe žile osigurava dugotrajnu zabavu za vašeg ljubimca te pomaže u čišćenju zubnih naslaga.